Transport colete Roman – Anglia

transport colete romania anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Roman - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Roman și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier – partenerul de încredere pentru servicii de transport colete între România și Anglia. Cu o experiență vastă în domeniu și un angajament ferm pentru satisfacția clienților, suntem alegerea ideală pentru expedierea coletelor dvs. între cele două țări.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Roman – Anglia:

Cu WirSpedition Courier, beneficiati de cel mai competitiv preț de pe piața românească, doar 1.25 £/KG. De asemenea, vă oferim livrare Door to Door, asigurându-vă că coletele dvs. ajung în condiții optime la destinație.

 

Unul dintre avantajele noastre distinctive este transparența totală în procesul de expediere. Prin intermediul aplicației noastre de monitorizare “Circuit”, puteți urmări coletul în timp real și veți primi actualizări prin SMS cu privire la statusul acestuia. Astfel, sunteți mereu la curent cu locația și starea coletului dvs. pe întreaga durată a transportului.

 

Cu o acoperire de 100% în România și Anglia, asigurăm că coletele dvs. sunt în siguranță și ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil. Livrarea de la România la Anglia se efectuează în 3-4 zile, în timp ce transportul invers, de la Anglia la România, se desfășoară într-un interval de 4-5 zile.

transport colete constanta anglia
transport colete romania anglia

Pentru a face experiența dvs. cu WirSpedition Courier cât mai simplă și eficientă, avem peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, facilitând astfel procesul de predare a coletelor. De la cele mai mari orașe până la cele mai mici localități, vă asigurăm că coletul dvs. este preluat cu grijă și livrat la destinație, cu același nivel de profesionalism.

 

Vă reamintim că, în conformitate cu regulamentele noastre și pentru siguranța tuturor clienților, coletele expediate prin WirSpedition Courier nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Ne rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

 

Bucurați-vă de serviciile noastre pentru a trimite colete pline de dragoste și grijă către rudele sau prietenii apropiați din Anglia sau România. Fie că este vorba de cadouri, documente importante sau alte articole esențiale, WirSpedition Courier este alegerea perfectă pentru a face ca distanța să nu fie un obstacol în a vă bucura de prețioasele momente împreună. Alegând WirSpedition Courier, alegeți un partener de încredere pentru transportul coletelor între România și Anglia!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Roman Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: