Transport colete Oxford – Romania

transport colete tecuci anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Oxford - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Oxford și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier vă aduce servicii de transport colete de încredere între Oxford și România, și retur. Suntem aici pentru a vă oferi o soluție de transport eficientă, sigură și la cel mai competitiv preț de pe piața din România – doar 1.25 £/KG.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Oxford - Romania:

Cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre, oferim livrare Door to Door, aducându-vă comoditatea și ușurința direct la ușa dumneavoastră. Cu noi, experiența de trimitere a coletelor devine mai simplă și mai accesibilă, fără a compromite calitatea serviciilor.

Un avantaj major pe care îl oferim clienților noștri este posibilitatea de a monitoriza coletele în timp real prin intermediul aplicației noastre dedicate, “Circuit”. Cu doar câteva clicuri, puteți urmări cu ușurință stadiul coletului dumneavoastră și vă vom ține la curent prin SMS cu statusul acestuia. Astfel, sunteți mereu conectat la procesul de livrare, având control total asupra expedierii dumneavoastră.

 

WirSpedition Courier se mândrește cu acoperirea extinsă de 100% în România și Anglia. Ne asigurăm că fiecare colț al acestor țări beneficiază de serviciile noastre de calitate superioară. Timpul este esențial, iar noi înțelegem acest aspect, oferind livrare rapidă și eficientă, astfel încât coletele dvs. să ajungă la destinație în cel mai scurt timp posibil. Livrarea de la România la Regatul Unit durează între 3-4 zile, în timp ce returul, de la Regatul Unit la România, este estimat la 4-5 zile.

 

Pentru a vă face viața și mai ușoară, punem la dispoziție peste 18 puncte de colectare în întreaga România și 20 de puncte în Anglia. Aceste puncte de colectare, împreună cu serviciul nostru Door to Door, asigură că procesul de trimitere și primire a coletelor este cât se poate de simplu și eficient pentru dvs.

transport colete leicester romania
transport colete peterborough romania

Cu toate aceste avantaje, vă rugăm să rețineți că există anumite restricții pentru coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur. În conformitate cu normele legale și de siguranță, nu acceptăm colete care conțin țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau alte substanțe interzise. Ne rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise în vederea respectării legilor și regulamentelor.

 

În concluzie, WirSpedition Courier reprezintă partenerul perfect pentru nevoile dumneavoastră de transport colete între Oxford și România. Cu tarife competitive, servicii de încredere și acoperire extinsă, suntem aici pentru a facilita trimiterea coletelor dumneavoastră într-un mod sigur și eficient. Alegeți WirSpedition Courier pentru o experiență de transport fără griji și de încredere!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Oxford Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: