Transport colete Manchester – Romania

transport colete luton romania

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Manchester - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Manchester și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul dvs. de încredere pentru transportul coletelor între Manchester și România. Suntem mândri să vă oferim servicii de calitate la cele mai competitive tarife din piața românească, numai 1.25 £/KG.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Manchester - Romania:

Livrare Eficientă Door to Door

Oferim o experiență de livrare fără probleme, de la ușa expeditorului la destinatar. Cu WirSpedition Courier, coletele dvs. ajung în siguranță și la timp, indiferent dacă sunt trimise din Manchester în România sau invers. Noi înțelegem importanța fiecărui colet și ne asigurăm că ajunge în condiții optime la destinație.

Monitorizare Avansată prin Aplicația “Circuit”

Pentru a vă oferi liniștea și siguranța, WirSpedition Courier vă permite să monitorizați coletul în timp real prin intermediul aplicației noastre intuitive “Circuit”. În plus, veți primi notificări SMS cu privire la statusul actual al coletului, astfel încât să fiți mereu la curent cu evoluția transportului.

Acoperire Extinsă 100% în Romania și Anglia

Indiferent de colțul din România sau Anglia, WirSpedition Courier vă oferă acoperire completă. Suntem prezenți în peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României și avem 20 de puncte de colectare în Anglia, asigurându-ne că suntem întotdeauna la îndemâna dvs. pentru a prelua și livra coletele.


Timp de Livrare Rapid

Datorită rețelei noastre bine puse la punct, vă garantăm un timp de livrare eficient. De la România la Anglia, coletele ajung în doar 3-4 zile, în timp ce pentru traseul invers, de la Anglia la România, durata este de 4-5 zile. WirSpedition Courier înțelege importanța livrărilor rapide și eficiente, iar noi facem tot posibilul pentru a vă satisface așteptările.

transport colete anglia romania
transport colete stafford romania

Puncte de Colectare Convenabile

Cu peste 18 puncte de colectare în România și 20 în Anglia, WirSpedition Courier face ca procesul de expediere să fie simplu și convenabil. Punctele noastre de colectare sunt repartizate strategic pentru a acoperi toate regiunile importante și pentru a facilita accesul clienților noștri.

Politica Noastră Privind Conținutul Coletelor

Vă rugăm să rețineți că coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur sunt supuse unei politici stricte privind conținutul. Nu acceptăm colete care conțin țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

Cu WirSpedition Courier, beneficiați de profesionalism, siguranță și eficiență la fiecare pas al procesului de transport. Alegeți serviciile noastre și experimentați un parteneriat de încredere pentru toate nevoile dvs. de transport colete între Manchester și România.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Manchester Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: