Transport colete Iasi Anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Iasi - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între județul Iași și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

Cu mândrie și profesionalism, WirSpedition Courier vă aduce servicii de transport colete de încredere între Iași și Anglia, și retur. Cu un angajament ferm față de clienții noștri, oferim cel mai competitiv preț de pe piața românească, cu doar 1.25 £/KG. Suntem aici pentru a facilita transportul coletelor dvs. într-un mod sigur, eficient și la cel mai accesibil tarif posibil.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Iasi – Anglia:

Tarife imbatabile: WirSpedition Courier vă oferă cel mai ieftin preț pe piața românească, cu doar 1.25 £/KG pentru transportul coletelor pe ruta Iași – Anglia și retur.

Livrare Door to Door: Ne angajăm să vă oferim o experiență completă și fără griji. Cu serviciul nostru de livrare Door to Door, coletele dvs. vor ajunge direct la destinație.


Monitorizare în timp real:
Prin intermediul aplicației noastre “Circuit”, aveți posibilitatea de a monitoriza coletul dvs. în timp real. Mai mult decât atât, veți primi SMS-uri periodice cu statusul exact al coletului dvs., asigurându-vă că sunteți mereu la curent cu locația acestuia.


Acoperire extinsă:
Cu o rețea extinsă care acoperă 100% din România și Anglia, WirSpedition Courier vă oferă servicii de transport de la un capăt la altul al acestor țări.

transport colete vaslui anglia

Timp de livrare rapid: Ne dorim să aducem coletele dvs. la destinație în cel mai scurt timp posibil. Livrarea de la România la Anglia se realizează în 3-4 zile, în timp ce returul, de la Anglia la România, se efectuează în 4-5 zile.


Puncte de colectare extinse:
Cu peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, WirSpedition Courier vă oferă flexibilitate și accesibilitate în transportul coletelor dvs.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Rețineți: WirSpedition Courier pune mare preț pe siguranța și legalitatea transportului. Prin urmare, coletele trimise pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări, alcool, arme, droguri sau orice alte substanțe interzise de lege. Avem dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise, conform regulilor și reglementărilor în vigoare.

Alegeți WirSpedition Courier pentru transportul coletelor dvs. între Iași și Anglia – servicii profesionale, rapide și la cel mai avantajos preț!

Transport colete Iasi Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: