Transport colete Braila – Anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Braila - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Braila și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier vă oferă servicii de transport colete pe ruta Braila – Anglia și retur, consolidându-ne reputația ca lider în domeniul expedierilor internaționale. Suntem dedicați să furnizăm soluții de transport fiabile și eficiente, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Braila – Anglia:

Cu o tarifare competitivă de doar 1.25 £/KG, WirSpedition Courier se distinge prin oferirea celui mai avantajos raport calitate-preț de pe piața românească. Indiferent dacă expediați colete de dimensiuni mici sau voluminoase, ne asigurăm că beneficiați de costuri transparente și competitive. Prin alegerea noastră, veți experimenta servicii premium la un preț accesibil.

 

Livrarea door to door este unul dintre elementele noastre distinctive. Cu WirSpedition Courier, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la destinația finală a coletului dumneavoastră. Fie că este vorba despre Braila sau Anglia, vom prelua și livra coletele direct la ușa destinatarului, oferindu-vă un nivel de comoditate fără egal.

 

Pentru a vă ține la curent cu stadiul expedierii, oferim posibilitatea monitorizării în timp real prin intermediul aplicației noastre de încredere, “Circuit”. Prin aceasta, veți putea urmări traseul coletului dumneavoastră și veți primi notificări prin SMS cu privire la statusul acestuia. Transparența este esențială pentru noi, iar acest serviciu vă oferă control total asupra procesului de livrare.

 

Extinderea noastră nu se oprește aici. WirSpedition Courier acoperă 100% din teritoriile României și Angliei, asigurându-vă că nu există destinație inaccesibilă pentru coletele dumneavoastră. Cu 18 puncte de colectare în întreaga Românie și 20 de puncte de colectare în Anglia, facilităm procesul de expediere și primire a coletelor, punând la dispoziția dumneavoastră o rețea extinsă.

transport colete leicester romania

Dorim să subliniem importanța promptitudinii și eficienței în cadrul serviciilor noastre. Livrarea de la România la Anglia are un timp estimat de 3-4 zile, în timp ce livrarea de la Anglia la România se realizează în 4-5 zile. Ne asigurăm că coletele ajung în condiții optime și în cel mai scurt timp posibil.

 

Cu toate acestea, pentru a garanta siguranța și legalitatea expedierilor, vă rugăm să rețineți că coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Siguranța și conformitatea cu regulamentele sunt prioritățile noastre, iar WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

 

Alegând WirSpedition Courier, alegeți mai mult decât un serviciu de transport. Alegeți o experiență de expediere care se ridică la standardele dumneavoastră ridicate, cu profesionalism și încredere în fiecare colet livrat. Fiind alături de dumneavoastră în fiecare pas al drumului, WirSpedition Courier reprezintă partenerul de încredere pentru transportul coletelor dvs. între Braila și Anglia.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Braila Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: