Transport colete Londra – Romania

Transport colete Iasi Anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Londra - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Londra și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul dumneavoastră de încredere în serviciile de transport colete între Londra și România, oferindu-vă cele mai eficiente și accesibile soluții de livrare. Suntem mândri să vă anunțăm că oferim cele mai competitive tarife din întreaga piață din România, cu doar 1.25 £/KG. Suntem dedicați să vă asigurăm că experiența dumneavoastră de transport colete este simplă, eficientă și lipsită de griji.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Londra - Romania:

Livrarea door to door este standardul nostru de aur. Fie că sunteți în Londra și doriți să trimiteți un colet către România sau viceversa, suntem aici pentru a vă oferi o soluție de transport sigură și rapidă. Cu o acoperire de 100% în ambele țări, ne străduim să asigurăm că coletele dumneavoastră ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil.

 

Pentru a vă oferi transparență și control asupra expedierii dumneavoastră, am implementat un sistem de monitorizare în timp real prin intermediul aplicației “Circuit”. Prin această platformă, puteți urmări stadiul coletului dumneavoastră la fiecare pas al călătoriei, iar pentru o notificare imediată, vă trimitem un SMS cu statusul coletului.

 

Ne-am concentrat eforturile pentru a vă oferi un serviciu complet, cu peste 18 puncte de colectare în întreaga Românie și 20 de puncte de coletare în Anglia. Aceste puncte de colectare sunt plasate strategic pentru a vă face mai ușoară experiența de expediere, garantându-vă că nu sunteți niciodată departe de unul dintre acestea.

transport colete constanta anglia
transport colete bucharest anglia

Vă rugăm să rețineți că, pentru siguranța și conformitatea cu reglementările legale, coletele expediate prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Respectăm strict aceste reguli și își rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

 

Alegeți WirSpedition Courier pentru o experiență de transport colete fără probleme, de încredere și la cel mai accesibil preț. Suntem aici pentru a conecta Londra și România printr-un serviciu de livrare de excepție.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Londra Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: