Transport colete Leeds – Romania

transport colete ramnicu sarat anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Leeds - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Leeds și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier – partenerul de încredere pentru transportul coletelor dvs. între Leeds și România! Suntem dedicați să vă oferim servicii de transport de înaltă calitate, la prețuri imbatabile pe piața din România – doar 1.25 £/KG.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Leeds - Romania:

Servicii de transport de top:

Cu WirSpedition Courier, aveți garanția unor servicii de transport eficiente, rapide și sigure între România și Anglia. Cu un preț competitiv de doar 1.25 £/KG, vă punem la dispoziție oportunitatea de a beneficia de cel mai ieftin tarif pe piața din România pentru transportul coletelor.

 

Livrare Door to Door:

Ofertele noastre includ livrare Door to Door, pentru a vă asigura că coletul ajunge direct la destinație, fără complicații. Cu WirSpedition Courier, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transportul coletelor dvs. – ne ocupăm de totul pentru dvs.

 

Monitorizare în timp real:

Pentru a vă oferi un control total asupra expedierii, vă punem la dispoziție o modalitate simplă și eficientă de a monitoriza coletul în timp real prin intermediul aplicației noastre “Circuit”. Prin această platformă, veți primi, de asemenea, actualizări prin SMS cu privire la statusul coletului dvs., pentru o comunicare fluidă și informații la îndemână.

 

Acoperire extinsă:

Cu WirSpedition Courier, vă beneficiati de o acoperire de 100% atât în România, cât și în Anglia. Avem un total de peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României și 20 de puncte de coletare în Anglia, asigurându-vă că suntem mereu la îndemână, gata să preluăm și să livrăm coletele dvs.

transport colete leeds romania

Timp de livrare rapid:

Suntem conștienți că timpul contează, iar WirSpedition Courier livrează într-un interval de 3-4 zile coletele trimise de la România la Anglia și în 4-5 zile coletele trimise în sens invers, de la Anglia la România.

 

Politica privind conținutul coletelor:

Vă rugăm să rețineți că pentru a asigura siguranța și legalitatea transportului, coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Ne rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise, în conformitate cu politicile noastre.

Cu WirSpedition Courier, suntem aici pentru a vă oferi servicii de transport de încredere și eficiente între Leeds și România. Alegeți profesionalismul și experiența noastră pentru a vă asigura că coletele dvs. ajung în siguranță la destinație, la cel mai accesibil preț de pe piață.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Leeds Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: