Transport colete Botosani – Anglia

transport colete romania anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Botosani - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Botosani și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul de încredere pentru servicii de transport colete între Botoșani și Anglia! Suntem mândri să vă oferim cel mai competitiv tarif de pe piața românească, doar 1.25 £/KG, asigurându-ne că experiența dumneavoastră de trimitere a coletelor este simplă, eficientă și accesibilă.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Botosani – Anglia:

Prețuri Ieftine: Cu doar 1.25 £/KG, oferim cel mai accesibil tarif pentru transportul de colete între Botoșani și Anglia.

 

Livrare Door to Door: Experiența dumneavoastră este prioritatea noastră. Oferim livrare door to door, pentru a vă asigura că coletele ajung la destinație în siguranță și la timp.

 

Monitorizare în Timp Real: Cu ajutorul aplicației “Circuit”, puteți monitoriza coletul în timp real. Primiți SMS-uri periodice cu statusul coletului pentru a fi mereu la curent cu traseul acestuia.

 

Acoperire 100% Romania și Anglia: Suntem mândri să vă informăm că avem o acoperire extinsă, garantând transportul coletelor între cele două țări, România și Anglia, în condiții de maximă siguranță.

 

Timp de Livrare Rapid: Livrarea de la RO la UK durează între 3-4 zile, în timp ce pentru UK la RO avem un timp de livrare de 4-5 zile.

 

Puncte de Colectare Extinse: Cu peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, asigurăm că trimiteți sau primiți coletele în cel mai convenabil mod posibil.

transport colete vaslui anglia
transport colete romania anglia

Informații Importante: Rețineți că WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise. Coletele trimise pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări, produse din tutun, alcool, arme, droguri sau orice alte substanțe interzise de lege.

 

Bucurați-vă de legătura cu cei dragi: Faceți o surpriză plăcută rudelor sau prietenilor apropiați cu colete din Anglia sau România. Cu WirSpedition Courier, nu doar transportăm colete, ci și punem la dispoziție o punte între distanțe, conectând inimile celor dragi, indiferent unde se află pe hartă.

La WirSpedition Courier, suntem dedicați să aducem bucurie în fiecare pachet și să construim punți între oameni. Alegeți serviciile noastre pentru o experiență de transport de excepție!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Botosani Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: