Transport colete Liverpool – Romania

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Liverpool - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Liverpool și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul de încredere pentru transportul coletelor între Liverpool și Romania, oferindu-vă soluții rapide, eficiente și la cel mai avantajos preț de pe piața din România – doar 1.25 £/KG.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Liverpool - Romania:

Suntem mândri să vă prezentăm un serviciu de livrare Door to Door, asigurându-ne că coletele dvs. ajung în siguranță la destinație, indiferent dacă sunt trimise de la RO către UK sau invers. Cu un angajament ferm față de calitatea și profesionalismul serviciilor noastre, WirSpedition Courier vă oferă o experiență de transport cu totul aparte.

 

Dorim să vă asigurăm că fiecare colet este la doar un clic distanță de dumneavoastră, de aceea am implementat o soluție de monitorizare în timp real prin intermediul aplicației noastre “Circuit”. Astfel, veți fi mereu la curent cu locația exactă a coletului dumneavoastră și veți primi notificări prin SMS cu statusul acestuia.

 

WirSpedition Courier acoperă 100% din teritoriul României și Angliei, facilitând astfel o conectare perfectă între cele două țări. Livrarea de la RO către UK se realizează în doar 3-4 zile, în timp ce returul, de la UK către RO, necesită doar 4-5 zile. Rapiditatea și eficiența sunt elementele cheie care definesc misiunea noastră de a satisface nevoile dumneavoastră logistice.

transport marfa anglia
transport colete doncaster romania

Pentru a vă oferi o experiență completă, WirSpedition Courier dispune de peste 18 puncte de colectare în întreaga Românie și 20 de puncte de colectare în Anglia. Cu serviciul nostru Door to Door, vă asigurăm că coletul ajunge de la adresa de expeditor direct la adresa de destinatar, fără complicații sau întârzieri.

 

Vă rugăm să aveți în vedere că WirSpedition Courier respectă legislația și normele în vigoare, interzicând transportul de țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Suntem dedicați securității și integrității fiecărui colet, iar echipa noastră își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

 

Cu WirSpedition Courier, nu este doar un colet – este o conexiune sigură și rapidă între Liverpool și Romania. Alegeți calitatea, alegeți eficiența, alegeți WirSpedition Courier pentru servicii de transport colete de neegalat.

Contactează-ne: Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Liverpool Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: