Transport colete Galati – Anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Galati - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Galati și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul dumneavoastră de încredere pentru servicii de transport colete între Galati și Anglia. Cu o reputație solidă și o vastă experiență în domeniu, ne străduim să oferim cel mai eficient și sigur serviciu de livrare a coletelor.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Galati – Anglia:

Cel Mai Ieftin Preț pe Piața României – Doar 1.25 £/KG

WirSpedition Courier se mândrește cu oferirea celor mai competitive tarife de transport colete pe ruta Galati – Anglia și retur. Cu un preț fix de doar 1.25 £ per kilogram, suntem alegerea perfectă pentru cei care caută să trimită colete fără a-și afecta bugetul.


Livrare Door to Door – Confort și Eficiență

Serviciul nostru de livrare Door to Door asigură că coletele dumneavoastră ajung direct la destinație, fără complicații sau intermediari. Simplificați procesul de expediere și primire a coletelor cu WirSpedition Courier.


Monitorizați Coletul în Timp Real – Aplicația “Circuit”

Oferim transparență totală în privința coletelor dumneavoastră. Cu ajutorul aplicației “Circuit”, puteți monitoriza coletul în timp real, astfel încât să fiți mereu la curent cu locația acestuia. De asemenea, vă vom trimite SMS-uri periodice cu statusul coletului pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Acoperire 100% România și Anglia

Cu o rețea extinsă și o acoperire de 100% în România și Anglia, WirSpedition Courier se asigură că coletele dumneavoastră ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil.

transport colete botosani anglia
transport colete vaslui anglia

Livrare Rapidă – 3-4 Zile RO -> UK / 4-5 Zile UK -> RO

Ne străduim să vă oferim cea mai rapidă livrare posibilă. În doar 3-4 zile, coletele dvs. vor ajunge de la România la Anglia, iar în 4-5 zile, vor reveni de la Anglia la Galati.

Peste 18 Puncte de Colectare în România – Livrare Door to Door

Cu peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, WirSpedition Courier face ușoară expedierea și primirea coletelor dumneavoastră. Livrarea Door to Door aduce comoditate la un alt nivel.

  •  

Rețineți!

Vă rugăm să aveți în vedere că coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise!

Bucurați-vă rudele sau prietenii apropiați cu colete din Anglia sau România și încrederea în WirSpedition Courier pentru transportul lor. Oferim servicii de înaltă calitate, la prețuri accesibile, și suntem aici pentru a face experiența dumneavoastră de livrare cât mai plăcută posibilă.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Galati Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: