Transport colete Cambridge – Romania

transport colete slobozia anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Cambridge - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Cambridge și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul de încredere pentru transportul coletelor dvs. între Cambridge și România! Suntem mândri să vă oferim servicii de transport de cea mai înaltă calitate, la cel mai accesibil preț de pe piața românească: doar 1.25 £/KG. Ne-am angajat să facilităm conexiunile între cele două țări, oferindu-vă o experiență de transport fără probleme și sigură.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Cambridge - Romania:

Livrarea Door to Door este unul dintre pilonii serviciilor noastre. Cu WirSpedition Courier, pachetele dvs. sunt colectate și livrate direct la ușa destinatarului, asigurându-ne că fiecare pas al călătoriei este gestionat cu grijă și profesionalism. Pentru a vă ține mereu la curent, oferim posibilitatea de a monitoriza coletul în timp real prin intermediul aplicației “Circuit”. Pe lângă asta, veți primi SMS-uri informative cu statusul coletului pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu locația acestuia.

 

Cu o acoperire de 100% în România și Anglia, WirSpedition Courier vă oferă un avantaj considerabil în alegerea partenerului de transport. Indiferent dacă expedierea este în direcția RO -> UK sau invers, ne străduim să vă oferim cele mai eficiente soluții. Livrarea RO -> UK se realizează într-un interval de 3-4 zile, în timp ce pentru traseul UK -> RO, puteți conta pe noi în 4-5 zile.

 

Facem totul pentru a vă oferi flexibilitate și accesibilitate. De aceea, avem peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României și 20 de puncte de coletare în Anglia. Cu această rețea extinsă, WirSpedition Courier asigură un proces de colectare și livrare Door to Door, pentru ca experiența dvs. să fie cât mai comodă și eficientă posibil.

transport colete leeds romania
transport colete adjud anglia

Vă rugăm să rețineți că securitatea și conformitatea cu reglementările sunt prioritățile noastre. Colectările noastre nu pot include țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Pentru a menține integritatea și reputația WirSpedition Courier, ne rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

 

Cu WirSpedition Courier, nu este vorba doar despre transportul coletelor, ci și despre parteneriatul pe termen lung. Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre, și suntem aici pentru a face fiecare expediere o experiență remarcabilă. Alegeți WirSpedition Courier pentru un transport de încredere, eficient și accesibil între Cambridge și România!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Cambridge Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: