Transport colete Bucharest – Anglia

transport colete bucharest anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Bucharest - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Bucharest și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

Bine ați venit la WirSpedition Courier, partenerul de încredere pentru servicii de transport colete între București și Anglia! Suntem mândri să vă oferim soluții de transport rapide, sigure și accesibile pentru nevoile dvs. de expediere de colete.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Bucharest – Anglia:

Cu o experiență vastă în domeniul transportului de mărfuri, WirSpedition Courier se distinge prin tarifele noastre competitive, oferind cel mai ieftin preț de pe piața din România – doar 1.25 £/KG. Ne concentrăm pe satisfacția clienților noștri și oferim servicii de calitate premium pentru transportul coletelor dvs. între București și Anglia, atât de la România la Marea Britanie, cât și de la Marea Britanie la România.

Serviciul nostru de livrare Door to Door vă aduce comoditatea direct la ușa dumneavoastră. Avem o rețea extinsă de peste 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, facilitând astfel procesul de expediere. Cu ajutorul aplicației noastre “Circuit”, puteți monitoriza coletul în timp real și veți primi actualizări rapide prin SMS cu statusul coletului dumneavoastră.

Ne mandrim cu o acoperire de 100% în România și Anglia, ceea ce înseamnă că WirSpedition Courier este partenerul de încredere pentru toate nevoile dvs. de transport colete între cele două țări. Livrarea din România în Marea Britanie se realizează în 3-4 zile, în timp ce livrarea din Marea Britanie în România durează doar 4-5 zile.

transport colete constanta anglia

Vă rugăm să rețineți că, conform politicilor noastre, coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări, alcool, arme, droguri sau orice alte substanțe interzise de lege. Ne preocupă siguranța și conformitatea legală, iar WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

Alegând WirSpedition Courier, alegeți nu doar un serviciu de transport colete, ci un partener de încredere pentru toate nevoile dvs. de expediere între București și Anglia. Contactați-ne astăzi și experimentați serviciul nostru de calitate superioară!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Bucharest Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: