Transport marfa Anglia

WirSpedition Courier

Servicii de Transport Marfa in Anglia

WirSpedition Courier se impune pe piata serviciilor de transport marfa dintre Romania si Anglia, oferindu-va solutii eficiente si accesibile pentru expedierea coletelor dumneavoastra. In calitate de lider al industriei, ne-am angajat sa va oferim cel mai inalt standard de servicii, adaptate nevoilor dumneavoastra specifice de transport.

Puncte cheie ale serviciilor Transport marfa Anglia – Romania:

Unul dintre principalele avantaje ale colaborarii cu WirSpedition Courier este pretul competitiv pe care il practicam, reusind sa va furnizam servicii de transport marfa la un tarif imbatabil de doar 1.50 £/KG pentru colete voluminoase. Acest pret avantajos se aplica in mod special coletelor usor, dar voluminoase, iar stabilirea tarifului se face cu ajutorul unei formule transparente: LUNGIME x LATIME x INALTIME : 6000 = KG VOLUMETRICE. Cu alte cuvinte, garantam ca nu veti gasi o oferta mai convenabila pentru transportul marfurilor voluminoase intre Romania si Anglia.

Unitatea noastra de masura pentru lungimi este centimetrul, asigurand astfel precizie si transparenta in determinarea costurilor de transport. Prin intermediul serviciilor noastre Door to Door, va garantam ca fiecare colet va ajunge la destinatie in conditii optime, fara batai de cap pentru dumneavoastra. Calitatea este cuvantul de ordine in ceea ce priveste WirSpedition Courier.

Pentru a va oferi o experienta de transport completa, am implementat o solutie moderna de monitorizare a marfurilor in timp real, prin intermediul aplicatiei “Circuit”. Acest instrument va permite sa urmariti stadiul livrarii cu precizie, iar prin primirea de SMS-uri cu statusul coletului, va mentinem la curent cu fiecare etapa a procesului de transport.

Cu o acoperire de 100% in Romania si Anglia, WirSpedition Courier va asigura o conectivitate completa intre cele doua tari. Pentru a satisface exigentele dumneavoastra de timp, oferim termene de livrare rapide si eficiente: 3-4 zile pentru transportul de la Romania la Anglia si 4-5 zile pentru returul de la Anglia la Romania. Aceste termene rapide nu afecteaza insa calitatea serviciilor noastre, ci, dimpotriva, dovedesc angajamentul nostru fata de promptitudine si seriozitate.

transport colete constanta anglia

Pentru a facilita procesul de expediere, WirSpedition Courier dispune de peste 18 puncte de colectare pe intreg teritoriul Romaniei si 20 de puncte de coletare in Anglia, asigurandu-ne ca suntem intotdeauna la indemana dumneavoastra. Serviciile noastre Door to Door, in acelasi ton cu angajamentul nostru pentru calitate, va asigura ca orice colet este preluat si livrat in siguranta si la timp.

 

Inainte de a alege WirSpedition Courier pentru transportul marfa dintre Romania si Anglia, va rugam sa retineti ca exista cateva restrictii cu privire la continutul coletelor. Nu acceptam marfa ce contine tigari sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substante interzise de lege. Ne rezervam dreptul de a inspecta continutul fiecarui pachet si de a confisca articolele interzise, in conformitate cu politica noastra stricta de siguranta si legalitate.

 

Cu WirSpedition Courier, nu doar ca va oferim o modalitate eficienta de transport marfa intre Romania si Anglia, ci va garantam si o experienta de calitate superioara, bazata pe transparenta, promptitudine si profesionalism. Alegandu-ne, alegeti servicii de transport de incredere, care va depasesc asteptarile in fiecare etapa a procesului.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Romania Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.50

Per KG

Colet voluminos

£1.50

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: