Preturi

Transport colete Romania Anglia pret

Pret WirSpedition Courier

Colete standard

£1.50

Per KG

Colet voluminos

£1.50

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam:

Preturi WirSpedition Courier - Transport Anglia-Romania si Retur

Bucurați-vă de servicii de transport eficiente și fiabile cu WirSpedition Courier, partenerul dumneavoastră de încredere pentru livrarea coletelor între Anglia și Romania.

Prețuri Competitive – Doar 1.50 £/KG

La WirSpedition Courier, ne mândrim cu tarifele noastre competitive de doar 1.50 £/KG, asigurându-vă că beneficiati de cel mai bun raport calitate-preț pentru transportul coletelor dvs.

 
Livrare Door to Door – Confortul la Ușa Dumneavoastră

Experimentați comoditatea livrării Door to Door cu WirSpedition Courier. Coletele dvs. sunt preluate de la adresa specificată și livrate direct la destinație, eliminând orice stres legat de intermediari.

Monitorizare în Timp Real – Aplicația “Circuit”

Stați liniștit, monitorizați fiecare pas al călătoriei coletului dvs. cu ajutorul aplicației noastre “Circuit”. Accesați informații în timp real pentru a vă asigura că coletul dvs. ajunge la destinație în condiții perfecte.

 
Acoperire 100% – Romania și Anglia

Indiferent de destinație, WirSpedition Courier vă acoperă complet. Cu o rețea extinsă, asigurăm transportul de încredere între orice locație din Romania și Anglia.

Curse Săptămânale – Luni, Marți, Miercuri

Beneficiați de flexibilitatea livrărilor săptămânale, cu curse disponibile în fiecare luni, marți și miercuri. Planificați expedierea coletelor dvs. în funcție de propriul dumneavoastră program.

 
Timp Rapid de Livrare – 3-4 Zile RO -> UK / 4-5 Zile UK -> RO

Eficiența este esențială pentru noi. Livrăm colete din Romania în Anglia în doar 3-4 zile și colete din Anglia în Romania în 4-5 zile. La WirSpedition Courier, timpul contează.

Alegeți WirSpedition Courier pentru o experiență de transport sigură, eficientă și la un preț accesibil. Cu peste 15 ani de experiență și peste 130.000 de colete livrate, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în transportul internațional.

Contactează-ne: Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Romania Anglia pret
WirSpedition Courier