Transport colete Birmingham – Romania

transport colete braila anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Birmingham - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Birmingham și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier se impune pe piața serviciilor de transport colete între Birmingham și Romania, oferind soluții eficiente și economice pentru clienții noștri prețuiți. Suntem în misiunea de a facilita conexiunile dintre cele două țări, asigurându-ne că fiecare colet ajunge la destinație în condiții optime și în cel mai scurt timp posibil.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Birmingham - Romania:

Unul dintre avantajele distincte ale WirSpedition Courier este prețul competitiv pe care îl oferim clienților noștri. Cu doar 1.25 £/KG, avem cel mai atractiv tarif pe piața din Romania. Suntem conștienți că costul transportului poate fi un factor crucial în alegerea serviciului de transport, iar noi suntem dedicați să vă oferim cel mai bun raport calitate-preț. Livrarea door to door este inclusă în pachetul nostru de servicii, pentru a vă asigura o experiență fără griji și o comoditate deplină.

 

Pentru a vă ține mereu la curent cu starea coletului dumneavoastră, am implementat un sistem de monitorizare în timp real prin intermediul aplicației noastre, “Circuit”. Astfel, puteți urmări fiecare etapă a călătoriei coletului dumneavoastră și veți primi notificări SMS cu statusul acestuia. Transparența și comunicarea eficientă sunt principii pe care le îmbrățișăm pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

 

WirSpedition Courier acoperă în mod extins întreg teritoriul României și Angliei, oferind o acoperire de 100%. Cu un număr impresionant de peste 18 puncte de colectare în România și 20 de puncte în Anglia, asigurăm că serviciile noastre sunt la îndemâna dumneavoastră, indiferent de locația în care vă aflați. Livrarea door to door este garantată în toate aceste puncte, pentru a vă oferi comoditate maximă.

transport colete nottingham romania
transport colete worcester romania

Pentru a eficientiza procesul de transport, oferim timpi de livrare optimi:

  • Livrare RO -> UK în 3-4 zile
  • Livrare UK -> RO în 4-5 zile

Vă reamintim că, din motive legale și de siguranță, coletele trimise prin WirSpedition Courier pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise de lege. Ne asigurăm că fiecare pachet este inspectat cu atenție, rezervându-ne dreptul de a confisca articolele interzise.

 

Alegeți WirSpedition Courier pentru servicii de transport colete de încredere, eficiente și accesibile. Ne angajăm să depășim așteptările dumneavoastră și să vă oferim o experiență de transport fără probleme. Cu noi, coletele dumneavoastră sunt în mâini sigure!


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Birmingham Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: