Transport colete Constanta – Anglia

transport colete roman anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Constanta - Anglia si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Constanta și Anglia, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier vă aduce soluții eficiente și rapide pentru transportul coletelor dvs. pe ruta Constanta – Anglia și retur. Suntem o companie dedicată, cu o vastă experiență în industria transportului și ne mândrim cu serviciile de calitate pe care le oferim, la cel mai accesibil preț de pe piața din România, doar 1.25 £/KG.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Constanta – Anglia:

Oferta noastră de transport colete Constanta – Anglia și invers se remarcă prin transparență, eficiență și prețuri competitive. Cu o acoperire extinsă de 18 puncte de colectare pe întreg teritoriul României, vă asigurăm că ne adaptăm nevoilor dvs. pentru a vă oferi o experiență de livrare Door to Door fără probleme.

Tarife Avantajoase și Livrare Rapidă

Suntem mândri să vă anunțăm că oferim cel mai ieftin tarif de pe piața românească, doar 1.25 £/KG, fără a compromite calitatea serviciilor noastre. Livrăm coletele dvs. de la adresa de plecare la destinație în doar 3-4 zile pentru transportul România – Anglia și în 4-5 zile pentru traseul invers, Anglia – România.

Monitorizare în Timp Real și Comunicare Eficientă

La WirSpedition Courier, punem accentul pe transparență și comunicare. Prin intermediul aplicației noastre “Circuit”, vă oferim posibilitatea de a monitoriza coletul dvs. în timp real, iar pentru a vă ține mereu la curent, veți primi SMS-uri cu statusul coletului. Aceasta este o modalitate prin care ne asigurăm că fiecare colet este în siguranță și în mișcare constantă către destinația finală.

transport colete constanta anglia
transport colete vaslui anglia

Acoperire 100% în România și Anglia

Cu o rețea extinsă și eficientă, WirSpedition Courier vă oferă o acoperire de 100% în România și Anglia. Indiferent de locația dvs., suntem aici pentru a vă asigura că coletele dvs. ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Condiții și Reguli de Expediere

Vă rugăm să rețineți că WirSpedition Courier pune siguranța și legalitatea pe primul loc. Prin urmare, coletele trimise prin noi pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține țigări sau orice alte produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau alte substanțe interzise de lege. Pentru a asigura conformitatea cu regulile și reglementările în vigoare, ne rezervăm dreptul de a inspecta conținutul fiecărui pachet și de a confisca articolele interzise.

Contactați-ne Pentru Detalii Suplimentare

Pentru mai multe informații sau pentru a beneficia de serviciile noastre de transport colete Constanta – Anglia și retur, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de transport fără griji și sigură. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Alegeți WirSpedition Courier pentru un transport rapid, sigur și la cel mai bun preț!

Transport colete Constanta Anglia pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: