Transport colete Luton – Romania

transport colete botosani anglia

WirSpedition Courier

Servicii de transport Colete pe ruta Luton - Romania si retur

Serviciul WirSpedition Courier furnizează o soluție eficientă și rapidă pentru transportul coletelor între Luton și Romania, oferind ridicare și livrare de la ușă la ușă (sistem Door-to-Door ).

WirSpedition Courier, partenerul de încredere pentru transportul coletelor dvs. între Luton și România. Cu o reputație solidă în industria serviciilor de transport, ne angajăm să oferim soluții eficiente și fiabile pentru expedierea coletelor dvs. între cele două destinații.

Puncte cheie ale serviciilor Transport colete Luton - Romania:

Tarife Competitive:

WirSpedition Courier vă aduce cele mai competitive tarife de pe piața românească, la doar 1.25 £/KG. Cu noi, economisiți fără a face compromisuri asupra calității serviciilor noastre. Fiind conștienți de importanța gestionării costurilor, ne străduim să vă oferim cel mai accesibil transport colete Luton – Romania și invers.


Livrare Door to Door:

Facem tot posibilul pentru a face experiența dvs. de transport cât mai simplă și comodă posibil. Cu livrare Door to Door, vă asigurăm că coletul dvs. ajunge în siguranță de la adresa de plecare la cea de destinație, eliminând orice bătăi de cap legate de deplasări suplimentare.


Urmărirea în timp real:

Suntem dedicați să vă ținem mereu la curent cu stadiul expedierii. Prin intermediul aplicației noastre “Circuit”, puteți monitoriza coletul în timp real și veți primi notificări prin SMS cu statusul actualizat al coletului dvs. Astfel, veți avea control total asupra procesului de livrare.


Acoperire Extinsă:

Cu o acoperire de 100% în România și Anglia, WirSpedition Courier vă oferă siguranța că coletul dvs. este în mâini sigure. Indiferent de colțul țării în care vă aflați, avem peste 18 puncte de colectare în România și 20 de puncte în Anglia, facilitând astfel accesul la serviciile noastre.

transport colete anglia romania

Timp de Livrare Rapid:

Eficiența este cuvântul de ordine în ceea ce privește timpul de livrare. Pentru traseul România -> Anglia, vă garantăm un timp de livrare de 3-4 zile, în timp ce pentru traseul invers, de la UK la RO, veți primi coletul în 4-5 zile. La WirSpedition Courier, punem preț pe respectarea termenelor stabilite.

Politică Strictă privind Conținutul Coletelor:

Vă rugăm să rețineți că WirSpedition Courier impune o politică strictă privind conținutul coletelor. Trimiterile pe ruta România – Anglia și retur nu pot include țigări, produse fabricate din tutun, alcool, arme, droguri sau alte substanțe interzise de lege. Cu respectarea acestor reguli, WirSpedition Courier își rezervă dreptul de a inspecta fiecare colet și de a confisca articolele interzise, pentru a asigura conformitatea cu normele legale.

 

Cu WirSpedition Courier, aveți la dispoziție o soluție completă și sigură pentru transportul coletelor între Luton și România. Încrederea dvs. este cea mai mare prioritate pentru noi, iar angajamentul nostru este să vă oferim servicii de înaltă calitate la cel mai accesibil preț. Alegeți WirSpedition Courier pentru o experiență de transport fără probleme și încredere în fiecare colet expediat.


Contactează-ne:
Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi asistență și informații suplimentare. Telefonul de contact în România este +40-754-379-485, iar în Anglia este +44-786-797-2550.

Transport colete Luton Romania pret

Preturi WirSpedition Courier

Colete standard

£1.25

Per KG

Colet voluminos

£1.20

Per KG Volumetric

Van

NEGOCIABIL

Per Van

Coletul se sigileaza doar in prezenta curierului

Toate coletele sunt verificate pentru a nu contine produse interzise de lege de catre curierii nostri. Pentru a fi transparenti, aceste verificari se fac in prezenta expeditorului inainte de predarea coletului.

Colete volumetrice

Calculator automat


Impachetare & etichetare

Recomandam: