Politica de ambalare colete

Având în vedere dorința noastră de a oferi servicii de transport de cea mai înaltă calitate clienților noștri, echipa WirSpedition Courier vine în sprijinul dumneavoastră cu un ghid detaliat privind împachetarea coletelor. Acest ghid conține informații esențiale pentru a vă asigura că bunurile expediate ajung în siguranță și în cea mai bună stare posibilă la destinație.

Prin plasarea unei comenzi de livrare cu WirSpedition Courier, sunteți de acord cu condițiile noastre referitoare la ambalarea bunurilor transportate. Este responsabilitatea expeditorului să ambaleze coletul corect, deoarece șoferii noștri nu analizează detaliile ambalării în momentul ridicării coletului. Ridicarea unui colet ambalat necorespunzător nu elimină responsabilitatea expeditorului.

Pentru a vă asigura că împachetați coletele corespunzător, vă oferim câteva recomandări importante:

  1. Protejarea coletului pentru călătorie lungă Având în vedere că expedierea dvs. va parcurge distanțe mari și va fi alături de alte colete diverse, asigurați-vă că ambalajul oferă rezistență la presiuni sau șocuri mecanice inevitabile în timpul transportului internațional.

  2. Rezistența la suprapuneri Coletul dvs. va fi amplasat peste sau sub alte colete în timpul transportului internațional. Asigurați-vă că ambalajul este conceput pentru a rezista greutății altor colete și presiunilor sau înclinărilor potențiale.

  3. Protecție împotriva manipulării pe banda de sortare Ambalajul trebuie să ofere protecție împotriva căderilor de la 0,8 m înălțime pe o suprafață dură. Asigurați-vă că toate bunurile din colet sunt fixate și că există o zonă de amortizare cu material moale de minim 5 cm pe toate laturile coletului.

  4. Atenție la bunurile fragile Pentru obiectele fragile, marcați coletul cu inscripția „Fragil”. Cu toate acestea, marcajul este o atenționare pentru șoferi, iar coletul va parcurge același proces operațional ca oricare alt colet. Izolați bine bunurile fragile în centrul pachetului.

  5. Umplerea spațiilor libere din colet Utilizați suficient material protector (hârtie, folie cu bule, corpuri de fixare din polistiren etc.) pentru a umple spațiul liber din jurul conținutului. Dacă trimiteți mai multe bunuri într-un singur colet, separați-le cu carton pentru a minimiza riscul de deteriorare reciprocă.

  6. Alegerea unui ambalaj potrivit Folosiți ambalaje rezistente și în stare bună, evitând rupturile, crăpăturile și obiectele ascuțite. Alegeți ambalajul în funcție de conținut, asigurându-vă că oferă rezistență, amortizare și durabilitate.

  7. Grijă la obiectele sensibile Pentru bunurile cu risc ridicat de deteriorare, asigurați un ambalaj special, cum ar fi compartimentarea din lemn pentru sticlărie sau ambalajul original al producătorului pentru electrocasnice.

Aceste recomandări de împachetare completează termenii și condițiile generale ale WirSpedition Courier și sunt parte integrantă a contractului. Dacă expedierea nu respectă aceste cerințe, riscul deteriorării sau distrugerii coletului revine integral expeditorului.